Wednesday, 14 March 2012

Kenapa aku berBLOGGING ?

Asalamualaikum dan salam hepi.

Kenapa aku berBLOGGING ? ayat ayat skema sikit.


Dunia sudah maju. Malaysia pun maju. Harga minyak suda naik. Jadi aku pun terniat la nak join benda benda blog ni (sori merapu sikit). Haha. Sebenarnya ada banyak reason napa aku join blog ni , aku kongsi mana yang mampu saja laa ..

    1. Minat
  •  Of course la sebab yg pertama kan ? Dari dulu mmg minat , tp aku malas dan aku TAK TAHU nak mula dari mana. (Blog ni pun lalink aku yg buat)
    2. Facebook hampeh !
  •  Aku rasa facebook tak menepati citarasa aku untuk meluahkan sesuatu yg complicated. Setakat  nak update status tu boleh laa.
    3.  DSLR
  • Aku bakal bakal pengguna dslr. Senang nak kongsi gambar yang ada dekat blog ni. Boleh la tumpang promote utk job wedding ka , kenduri kendara ka ? ( merapu merepek)
    4. Tersurat dan Tersirat
  • Banyak perkara yang terjadi di sekeliling aku , tp takda tempat untuk aku kongsi.
    5. Aku suka merapu & merepek
  • Aku rasa ni reason yang terakhir la. Ndatau mau cakap macamana lg .. :)
Ok done. Cukup buat waktu ini. Akan kembali di lain waktu.


Yang kerapu dan kerepek ,

ahcsffila













No comments:

Post a Comment